REHİNE KRİZİNDE ÇOK ÇARPICI DETAYLI GÖRÜNTÜLER
Sakarya'nın Karasu ilçesine bağlı İncilli mahallesi 620 nolu sokak üzerindeki bir parkta henüz kimliği belirlenemeyen kişi yanındaki kadını silahla rehin aldı.

POLİS 2 SAAT İKNA ETMEYE UĞRAŞTI

Polisin başarılı ikna çabası sonuç verirken önce kadın kurtarıldı daha sonra ise şahısın elindeki silah alınarak ilçe polis merkezi ek hizmet binasına götürüldüğü anlar saniye saniye kayıtlara geçti.

NEDEN DİYE SORDUK

İsmi belirlenemeyen kadını ne için rehin aldığı konusunda şahısa neden yaptınız diye sorunca, seninle uğraşamam cevabı geldi.

İŞTE O REHİNE OLAYININ PERDE ARKASI

Karasu İncilli Mahallesi 620 sokak üzerinde kayıtlara geçen rehine olayında şok detaylar ortaya çıktı.
Adana nüfusuna kayıtlı Zekeriya K. ve eski eşi Tuğba S. bundan yaklaşık 1 yıl önce boşanmış, iddialara göre Tuğba S. erkek arkadaşı ile Karasu'da yaşamaya başlamıştı.
Bunu kabullenemeyen eski es Adana'dan Karasu'ya gelerek eski eşinin yerini öğrenmiş ve ilk olarak Pazar yerinde onu zorla rehin aldığı öğrenildi.
Oradan en yakın park olan 620 sokak üzerine gelmiş ve eski eşiyle konuşmaya başladı. Tüm bu yaşanılanları gören çevredekiler durumu polise bildirerek yardım istedi.
Bölgeye gelen Polis ekipleri 2 saatlik ikna sonucu kadını şahsın elinden kurtardığı kayıtlara geçerken, bir süre sonra Zekeriya K. elindeki silahı da polislere vererek teslim oldu.

Şahıs ifadesi alınmak üzere İlçe Polis Merkezi ek hizmet binasına getirildiği görüldü.


Karasu