İddialara göre Ebubekir Kılıç ve beraberindeki çocuklar yanında getirdikleri torpil dedikleri patlayıcı madde ile cadde üzerinde oyun oynarken yoldan geçen bir kişi ile münakaşaya girince yolun Kocaali istikametine geçen Ebubekir Kılıç ada sonra geriye dönerken kontrolsüzce hızlıca yola çıktı.

Bu esnada Karasu istikametine seyir halinde olan 54 PN * A.Ç. idaresindeki çocuğa çarptı. Kaza, Karasu-Kocaali yolu üzeri Ankara Caddesi TOKİ mevkiinde meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan 16 yaşındaki genç ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Tatil için Karasu’daki yazlıklarına gelen aile ise acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan araç sürücüsü A.Ç. ise ilk müdahalesinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Cadde üzerinde torpille oynayan çocuğun yanındaki arkadaşı ise olay yerinde Polise verdiği ilk ifadede torpille oynadıkları, daha sonra ise yolun karşısına arkadaşının geçtiğini belirtti. Olay yerinde ise oyuna konu olan torpilin görüntüleri kameralara yansıdı. Soruşturma devam ediyor.